MIKSI SISALMATOT OVAT YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ

Esittely

Sisalmatot on valmistettu luonnonkuiduista, jotka on uutettu Agave-kasvin pitkistä lehdistä. Sisal on vahvin ja kestävin kuitu. Se on pehmeä, rakenteeltaan erilainen ja saatavana monissa eri väreissä, kuten punaisena, metallisena ja mustana. Sisalia suositaan etenkin sisääntuloauloissa, tietokonehuoneissa, olohuoneessa, makuuhuoneessa ja muissa vähempi kosteisissa paikoissa.

Sisalmatot kestävät kovaa käyttöä ja täten soveltuvat paljon käytössä oleviin tiloihin, kuten eteiseen tai kokolattiamatoiksi. Online sisalmatto on nyt saatavana useissa eri muodoissa, koossa ja väreissä TrendCarpet ilta – yksi verkon suurimmista mattoliikkeistä. 

Luonnossa hajoava

Sisalmaton tultua tiensä päähän se voidaan heittää pois ja kompostoida ilman ainuttakaan tieteellistä tai kemikaalista käsittelyä. Onhan matto valmistettu Agave-kasvin luonnonkuiduista. Sisalmatto ei saastuta ilmastoa, sillä ne eivät jää lojumaan kaatopaikoille polyetheenin tai muiden synteettisten materiaalien tapaan. Sisalmatto maatuu vain muutamassa kuukaudessa päästämättä ympäristöön ainuttakaan myrkkyä.

Uusiutuva ja kestävä

Koska online sisalmatto on valmistettu luonnollisista materiaaleista raakaöljyn ja muiden fossiilien sijaan, niitä voidaan käyttää ja kierrättää 100% uuden maton luontiin. Äskettäin valmistettu matto on edelleen kestävä, luotettava eikä vahingoita ympäristöä. Käytettyjä sisalmattoja myymällä voitkin ansaita hieman extra tuloa.

Imukykyinen

Sisalmatto on antistaattinen (estää kosteuden lisääntymistä), eli se imee kosteutta ja tarjoaa välittömän huoneen lämpötilan. Pysyt siis viileänä kuumien päivien osuessa kohdalle. Luonnonkuitujen värien ja tektuurin eroavaisuuksien vuoksi myös imeytymisaste vaihtelee. Voit hankkia itsellesi online sisalmatto TrendCarpet in kaltaisista kaupoista ja valita useiden värivaihtoehtojen väliltä, kuten ruskea, punainen tai muu.

Myrkytön

Sisalmatot ovat luonnollisia verrattuna muihin synteettisistä materiaaleista valmistettuihin mattoihin, sillä ne on uutettu Agave-kasvista. Ne erittävät vain vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), jotka ovat haitallisia niin ihmisille kuin ympäristöllekin; sisalmaton valmistuksessa ei käytetä torjunta-aineita, lannoitteita tai kemiallisia lannoitteita.

Allergiaystävällinen

Astmaatikot ja allergiasta kärsivät ihmiset voivat käyttää sisalmattoja huoletta. Allergiaongelmista kärsivät ihmiset voivat käyttää sisalia, sillä sen kovat kudokset vastustavat pölyä ja allergeeneja.

Päätelmät – Tutustu sisalmattoihin online TrendCarpet illa!

Sisalmatto on ympäristöystävällinen, sillä se on biohajoava, imukykyinen, myrkytön ja uusiutuva. Jopa käytössä ne eivät aiheuta ympäristölle lainkaan haittaa. Tämä lisää sisalmattojen myyntiä ja markkinoita. Sisalmatto on kestävä, mikä selittää niiden huiman suosion. Mikäli etsit kotiisi online sisalmatto, suuntaa katseesi TrendCarpet iin jo tänään!

Back To Top